close
تبلیغات در اینترنت
شامی بابلی (نحوه پخت دقیق)

جستجوگر

نویسندگان

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 134
  • کل نظرات : 38
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 2
  • تعداد اعضا : 248
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 214
  • گوگل امروز : 0
  • بازديد هفته : 1,048
  • بازديد سال : 161,764
  • بازديد کلي : 445,569
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 54.221.73.186
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :

تبلیغات متنی

    کدستان http://moisrex.rozblog.com/

    روزیکس http://www.rozex.rozblog.com/

    آکــــــو http://acoo.ir/

    سه نفری http://www.3nafari.ir/

    شارژ سریع http://babolbaxsharj

عنوان پاسخ بازدید توسط
7 841 admin
4 21478 admin
1464 20725 admin
14 907 admin
14 943 khanevadehh
3 403 khanevadehh
4 490 khanevadehh
14 914 khanevadehh
39 1698 khanevadehh
22 1641 khanevadehh
2 426 khanevadehh
126 3492 admin
2 272 admin

.

مواد تشکیل دهنده:

سبزی معطر مخصوص شامی : 500 گرم

گوشت گوسفند : 500 گرم

لپه : ۲۵۰ گرم

پیاز : 2 عدد

تخم‌مرغ : 4 عدد

نمک . فلفل . زردچوبه . دارچین : مقدار لازم

متن دستور آشپزی:

ابتدا گوشت ، پیاز ، کمی دارچین و زردچوبه و 2 لیوان آب روی حرارت قرار دهید و بگذارید تا گوشت کاملا بپزد به طوری که آب آن به خورد گوشت برود ، لپه را از2-3 ساعت قبل خیس کنید و پس از این مدت بپزید و مانند گوشت بگذارید اب لپه نیز کاملا تمام شود.

گوشت ، لپه و تمام سبزی ها را چرخ کنید و به آن نمک ، فلفل و کمی دارچین بزنید و مخلوط کنید ، تخم‌مرغ ها را تک تک بشکنید و به موادی که چرخ کرده اید اضافه کنید سپس تمام مواد شامی را خوب ورز دهید.

درون تابه ای مناسب روغن بریزد و بگذارید تا داغ شود ، کمی از مایه شامی بردارید و کف دست تان بصورت گرد پهن کنید و وسط شامی را با انگشت سوراخی ایجاد کنید سپس شامی‌ را درون روغن داغ بیندازید تا سرخ شود، پس از سرخ شدن یک طرف شامی را برگردانید تا طرف دیگر ان سرخ شود ، برای سرو شامی را درون ظرف قرار داده و با سالاد تزئین کنید.

نکته ها :

_ میتوانید بجای دارچین از 1 قاشق غذاخوری اب زعفران اماده شده استفاده کنید ،

_ بدلیل وجود سبزی در این شامی خوشمزه رنگ روغن کمی تیره میشود ، بهتر است با حرارت ملایم شامی را سرخ کنید.

_ سبزی این شامی ترکیبی از جعفری + تره + شنبلیله + زلنگ + اناریجه + گشنیز + سیر + سرسم + اوجی میباشد که مقدار جعفری و تره و سیر دو برابر بقیه سبزی ها است. سرسم و اوجی از خانواده نعنا هستند و زلنگ و اناریجه هم از سبزی های کوهی شمال هستند که از دامنه کوه جمع میشوند ، میتوانید در صورتی که سبزی های شمال در دسترس ندارید از ترکیب جعفری + نعنا + شنبلیله + گشنیز + سیر و … استفاده کنید.

_ برای شکل دهی بهتر به شامی دست تان را زمان فرم دادن به شامی با کمی تخم مرغ اغشته کنید ، مقدار تخم مرغ ها بسته به اندازه انها میباشد ، باید تا اندازه ای تخم مرغ به مایه شامی اضافه کنید که قابلیت شکل دادن را داشته باشد ، برای انسجام بیشتر مواد شامی از 1 عدد سیب زمینی پخته چرخ شده یا کمی ارد میتوانید استفاده کنید.


برچسب ها

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

نظرات ارسال شده

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

تبادل لینک هوشمند

    تبادل لینک هوشمند : برای تبادل لینک ابتدا مارا با عنوان شهر من بابـــــــــل وآدرس http://babol-bax.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.

    عنوان :
    آدرس :
    کد : کد امنیتیبارگزاری مجدد